LIMBURG

WEDSTRIJD F. C. Dyn. Zelem - Binderveld Club 88  5 - 2

DATUM 09-02-2007  20:00

DOELPUNTEN 1 - 0 Kevin Billen, 2 - 0 Livio Di Pasquale, 2 - 1 Binderveld, 3 - 1 Tim Holtappels, 4 - 1 Livio Di Pasquale 4 - 2 Binderveld, en 5 - 2 Livio Di Pasquale

VERSLAG De Vierde wedstrijd in de terug ronde was tegen Binderveld Club 88. Een club die vorig seizoen nog actief was in de Tweede Provinciale en momenteel op een mooie Vijfde plaats staat met 1 wedstrijd minder gespeeld. Dus geen gemakkelijke opdracht voor ons want wij moesten ook nog Maes Johan missen die uit was door een operatie aan zijn teen. Maar gelukkig speelden al de andere spelers een uitstekende wedstrijd en konden we verdiend winnen met 5 - 2. Net zoals in de vorige wedstrijd tegen Binderveld moesten we afrekenen met een stevige en ervaren team die het ons zeer moeilijk maakte in de eerste helft, in een gelijk opgaande wedstrijd met snel voetbal en vele kansen aan beide kanten, maar beide doelmannen zorgden ervoor dat de ruststand maar 1 - 0 was in ons voordeel. Na de rust begonnen we vol vertrouwen aan de Tweede helft en konden we al snel de 2 - 0 maken. Maar even daarna was het terug spanend toen Binderveld er 2 - 1 van maakte. Na dit doelpunt begonnen we de betere kansen te krijgen en konden zo verdient uitlopen tot 4 - 1, daarna werd het nog 4 - 2 maar toen was de wedstrijd al bijna gespeeld zodoende dat we niet meer in de problemen kwamen en er in de laatste minuut nog 5 - 2 van konden maken en zo een zeer belangrijke zege behaalde in de strijd om de Tweede plaats. De opstelling:1. Ben Jeuris, 4. Witters Chris, 5. Trippaers Eric, 6. Dipasquale Livio, 7. Billen Kevin, 8. Cosemans Ingmar, 9. Holtappels Tim.